Houten Jaloezieën

De mooiste houten jaloezieen vindt je natuurlijk bijj Alphasol Zonweringen, het adres voor zonweringen en raamdecoraties in Amsterdam, Diemen, Badhoevedorp en omgevingenAlphasol levert vele soorten en kleuren houten jaloezieën, hierdoor hebben wij voor iedere situatie een geschikte oplossing. Uiteraard kunt u zelf de mate van lichtinval en inkijk regelen, dit zorgt ervoor dat onze houten jaloezie sfeervol en tegelijk uiterst functioneel is.

Met een houten jaloezie haalt u de natuur in huis, geen lamel is hetzelfde en bovendien kunt u genieten van de mooiste houtkleuren uit de natuur. Onze collectie is zeer groot en biedt u een variatie aan kleuren en uitvoeringen, maar ook kunt u accenten toevoegen door te kiezen voor een uitvoering met fraai band en ladderband.

Iedere houten jaloezie is naar eigen smaak samen te stellen en dat maakt het verschil.

Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om de breedte van de lamel, waaronder 50mm en 25mm. Zoals u mag verwachten, maken wij iedere houten jaloezie exact op maat en bent u zeker van een perfect passsende raamdecoratie.

Een industriële of landelijke woonstijl..... hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven het interieur karakter. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

De prijzen van de houten jaloezie worden bepaald door meerdere factoren, waaronder breedte, hoogte, kleur en uitvoering. Voor een goede prijsindicatie raden wij u aan om contact op te nemen, wij rekenen graag uw voordeel uit.

In ons assortiment vindt U o.a. de collecties van Verano en Zonnelux. Het monteren is erg eenvoudig, dankzij de speciale steunen plaatst u de houten jaloezie in slechts enkele minuten.