Plissés

De mogelijkheden als het gaat om plissés zijn veelzijdig. Deze uiterst doeltreffende raamdecoratie is niet alleen erg fraai, maar door de eenvoud van het systeem ook bijna onopvallend.

Plissés zijn de ideale oplossing voor het verkrijgen van meer privacy in jouw woning, want plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij gemakkelijk de mate van inkijk bepaalt.

Daarnaast zijn plissés heel populair omdat ze bijna in elke situatie toepasbaar zijn. Kies een kleur die past bij jouw smaak en jouw interieur. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Ga je voor transparante-, verduisterende- of misschien wel honingraat plissés?

Plissés zijn een subtiele vorm van raambekleding en eenvoudig in en uit elkaar te schuiven door de gevouwen stof. Doordat de plissé vanaf de bovenkant naar beneden kan worden geschoven (top-down) is het simpel om de mate van inkijk bepalen.

Er zijn een groot aantal mogelijkheden als het gaat om de kleuren, soorten stof en uitvoeringen. Er zijn vele opties voor zowel transparante stoffen als zonwerende stoffen, maar ook zijn er vele verduisterende stoffen leverbaar. Voor specifieke situaties zijn er ook vlamvertragende stoffen leverbaar.

De grote collectie aan kleuren en dessins binnen onze plissés biedt een breed scala aan mogelijkheden, waarbij u ook kan kiezen uit vele soorten stof qua eigenschappen, waaronder zeer transparant tot geheel verduisterend.

Het ontwerp van het systeem is verbluffend compact en duurzaam. Plissés zijn dan ook gemakkelijk en eenvoudig te bedienen.

Wilt u bijvoorbeeld een transparante en verduisterende plissé in één systeem, dan kunt u kiezen voor het duo systeem. Maar ook voor schuine ramen zijn er oplossingen. Geen enkele raamdecoratie is zo veelzijdig als de plissé.

De prijzen van plissés worden bepaald door meerdere factoren waaronder het model, breedte, hoogte, de soort stof en gewenste bediening. Voor een goede indicatie van de prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Meer informatie over plissés is ook te vinden op de website van Verano Nederland.