De mooiste rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen zijn allemaal te vinden bij Alphasol AmsterdamRolgordijnen zijn veelzijdig & doeltreffend, maar tegelijkertijd zijn rolgordijnen leverbaar in vele soorten, kleuren en uitvoeringen. Voor iedere situatie is een rolgordijn leverbaar.

Wij leveren ieder rolgordijn tot op de ½ centimeter nauwkeurig op maat gemaakt, dat is altijd mooier en bovendien van groot belang bij een verduisteringsrolgordijn!

Er zijn meerdere soorten stof leverbaar zoals uni stoffen (effen stoffen), verduisterende en bewerkte stoffen, verduisterende specials, zoals zonwerend en transparant tegelijk, etc.

Tevens vindt u de uitgebreide collectie rolgordijnen van Verosol in onze collectie. Deze rolgordijnen kenmerken zich door de vele mogelijkheden als het gaat om het doorlaten van licht en zicht. Bedrijfsmatig worden deze rolgordijnen al veelvuldig toegepast vanwege de uitstekende eigenschappen.

In ons assortiment vindt u de beste merken zoals Verano, Verosol en Zonnelux. De prijzen van rolgordijnen worden bepaald door meerdere factoren. Voor meer informatie kunt U altijd contact opnemen.

Bij rolgordijnstoffen wordt een onderscheid gemaakt tussen lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Hiermee selecteert u naast de kleur ook een functie die het rolgordijn moet vervullen. Met een keuze uit tientallen verschillende stofkleuren is er altijd een rolgordijn dat perfect aansluit bij uw huidige interieur.

Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden via de website van Verano.