Het Ibiza zonnescherm bij Alphasol

Het ontwerp van een Ibiza Zonnescherm is zeer fraai dankzij de ronde vormen en de perfect sluitende voorzijdeHet Ibiza zonnescherm is een veelzijdig zonnescherm en leverbaar in een tweetal varianten, de semi-cassette en de geheel gesloten cassette. Qua ontwerp maakt het geen verschil welk type u kiest, maar wel verschillen deze twee types natuurlijk qua aangezicht.

Ondanks dat het basismodel een semi-cassette zonnescherm is, biedt het vele voordelen. De voorlijst sluit perfect dankzij een speciaal oploopsysteem, hierdoor sluit de voorlijst van het Ibiza zonnescherm altijd perfect aan tegen de kap en kunt u rekenen op een optimale bescherming van het doek.

Bedien jouw Ibiza Zonnescherm met een schakelaar of een afstandsbediening van het merk SomfyQua ontwerp is het Ibiza zonnescherm erg vooruitstrevend, de ronde vorm en de subtiele details zorgen voor een mooi geheel en ziet u meteen.

Daarbij kunt u rekenen op uiteraard gebruiksgemak en optimaal genieten van de schaduw met dit unieke Ibiza zonnescherm. Het model, gebruiksvriendelijkheid en uiteraard de gunstige prijsstelling hebben er voor gezorgd dat het Ibiza zonnescherm binnen een korte tijd al vele gevels heeft veroverd.

Ervaar het verkoelende effect van de schaduw met een Ibiza Zonnescherm uit de Rainbow CollectionKwaliteit is bij Alphasol Zonwering vanzelfsprekend en daarom is het van belang te weten dat het Ibiza zonnescherm is voorzien van duurzame armen, welke worden vervaardigd van zware kokerprofielen en worden gekoppeld middels zeer sterke verbinden. Voor een extra lange levensduur en exta duurzaamheid worden armen voorzien van dubbele staalkabels. Maar ook in de details vindt u uitsluitend kwaliteit, want alle verbindingen worden vervaardigd met roestvrijstalen bouten en moeren. De zijsteunen van het zonnescherm, waaraan de knikarmen zijn bevestigd, worden gezien als de sterkste in dit segment.

De mogelijkheden van het Ibiza zonnescherm zijn talrijk, een greep uit de vele mogelijkheden en opties:

  • Leverbaar in vrijwel alle breedtes tussen 250cm en 550cm.
  • Uitval leverbaar in meerdere varianten tussen 150cm en 300cm.
  • Standaard uitgevoerd in Ral 9001 en andere kleuren tegen geringe meerprijs leverbaar.
  • Geschikt voor handmatige bediening en elektrische bediening.
  • Leverbaar met meer dan 550 kleuren doek van onder meer de merken Dickson en Swela, maar ook Citel en Verano.

Alphasol Zonwering Amsterdam biedt de beste prijs voor het Ibiza zonnescherm. Kiest u voor een standaard afmeting zoals bijvoorbeeld 300cm of 450cm, dan geven wij u een extra voordeel en hiermee kunt u honderden euro's besparen. De levertijden van standaardmaten zijn daarbij aanzienlijk korter en dat betekent extra snel genieten voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem gerust contact op met ons om uw voordeel te berekenen, wij helpen u graag verder.

Meer informatie & voorbeelden van het Ibiza zonnescherm zijn te vinden op de website van Rainbowsol