Vouwgordijnen... Sfeervol & functioneel

Vouwgordijnen zijn sfeervol en functioneel, ontdek alle Verano vouwgordijnen bij Alphasol Zonweringen onlineVouwgordijnen zijn een zeer sfeervolle raamdecoratie en uiteraard vindt u een groot assortiment vouwgordijnen voor vriendelijke prijzen bij Alphasol Zonwering Amsterdam.

Zoals u mag verwachten leveren wij alle soorten vouwgordijnen exact op maat gemaakt en kunt u zelf kiezen uit vele mogelijkheden als gaat om de details en afwerking. Er zijn vele mogelijkheden qua model, stof en type bediening.

Vouwgordijnen zorgen natuurlijk voor meer privacy, maar het zijn het ook echte sfeermakers! Door een kleur en stof uit te kiezen die goed aansluit bij jouw woning is het interieur tot in de puntjes verzorgd.

De mogelijkheden qua kleuren zijn groot, van een naturelkleur tot en met speciale kleuren zoals paars en zwart. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Het model kunt u ook zelf kiezen, zoals ene uitvoering met of zonder baleienen.

Voor een gedempte mate van lichtinval kunt gebruik maken van een transparante stof, maar om te verduisteren zijn er ook diverse mogelijkheden.

Vouwgordijnen zijn een modern alternatief voor klassieke gordijnen en kernmerken zich door de opeenvolgende baleinen die vlak voor het raam hangen.

De stoffen van vouwgordijnen mogen meestal gewassen worden in de wasmachine. Houd er wel rekening mee dat vouwgordijnen op maximaal 30 graden mogen worden gewassen en lees altijd de informatie hierover goed door.

Het wassen van de stof is eenvoudig, haal de stof van de vouwgordijnen los bij de klittebandstrips en verwijder je de baleinen en koorden van het gordijn. Wees zuinig met toevoegen van wasmiddel / wasverzachter om te voorkomen dat de stof verkleurt.

De prijzen van vouwgordijnen worden bepaald door meerdere factoren zoals breedte, hoogte, model, soort stof en soort bediening. Voor meer informatie en prijzen kunt u altijd langskomen of contact opnemen.

Meer informatie over onze grote collectie vouwgordijnen is te vinden op de website van Verano Nederland.