.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonwering Amsterdam, voor het beste zonnescherm.

Als het gaat om een zonnescherm, dan kunt u bij Alphasol Zonwering Amsterdam rekenen uit gedegen advies en vooral vriendelijke prijzen.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om een zonnescherm. In ons assortiment vindt u dan ook meerdere merken aan, waaronder Rainbowsol en Verano. Qua type en uitvoering zijn er dan ook veel opties. Er zijn vele modellen leverbaar, waarbij het gebruik van het zonnescherm voor het grootste deel bepaald welk type het meest geschikt is.

Wilt u een zonnescherm voor gebruik als terras zonwering, dan is het knikarm terras zonnescherm het meest geschikt. Het knikarm terras zonnescherm kan worden geleverd met verschillende soorten uitval en biedt een vrije doorloop onder het zonnescherm. De mate van schuinte is instelbaar en hiermee kunt u genieten van een optimale werking tijdens zomerse dagen.

Overzicht Knikarm Zonneschermen


Indien u een zonnescherm wilt plaatsen op bijvoorbeeld de 1e verdieping of op een plek waar een vrije doorloop niet van belang is, dan is het uitvalscherm een goede mogelijkheid. Dit type zonnescherm wordt door de beperkingen qua vrije doorloop en beperkingen bij gebruik van openslaande niet veel toegepast als terras zonwering.

Overzicht Uitval Schermen


Ieder zonnescherm van Alphasol Zonwering Amsterdam staat voor kwaliteit, maar ook bieden wij de beste service en vanzelfsprekend aantrekkelijke prijzen. In ons assortiment vindt u dan ook uitsluitende de beste merken, zoals Rainbowsol en Verano.

Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol