.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonwering Amsterdam, voor sfeervolle vouwgordijnen.

Vouwgordijnen zijn een zeer sfeervolle raamdecoratie en uiteraard vindt u een groot assortiment vouwgordijnen voor vriendelijke prijzen bij Alphasol Zonwering Amsterdam.

Zoals u mag verwachten leveren wij alle soorten vouwgordijnen exact op maat gemaakt en kunt u zelf kiezen uit vele mogelijkheden als gaat om de details en afwerking. Er zijn vele mogelijkheden qua model, stof en type bediening.

De mogelijkheden qua kleuren zijn groot, van naturelkleur tot en met speciale kleuren zoals paars en zwart. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Het model kunt u ook zelf kiezen, zoals ene uitvoering met of zonder baleienen.

Voor een gedempte mate van lichtinval kunt gebruik maken van een transparante stof, maar om te verduisteren zijn er ook diverse mogelijkheden.

De prijzen van vouwgordijnen worden bepaald door meerdere factoren zoals breedte, hoogte, model, soort stof en soort bediening. Voor meer informatie en prijzen kunt u altijd langskomen of contact opnemen. In ons assortiment vindt u vouwgordijnen van Verano en Zonnelux.


Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden via de website van Zonnelux