.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Het uitvalscherm bij Alphasol Zonwering Amsterdam.

Optimaal genieten van schaduw en de warmte weren kan uitstekend met een uitvalscherm. Er zijn meerdere soorten uitvalscherm leverbaar en uiteraard is ook dit zonnescherm geheel aan te passen naar eigen wens.

Het uitvalscherm heeft een variabele uitvalshoek en wordt gekenmerkt door de sterkte van de constructie. Qua prijs idit type zonnescherm erg aantrekkelijk en het zal u niet verbazen dat dit zonnescherm erg populair is.

Vanzelfsprekend is een uitvalscherm erg praktisch, maar daarbij is het ook een lust voor het oog en houdt u de zon buitenshuis. Het verschil in graden kan enorm zijn.

Het uitvalscherm wordt doorgaans gebruikt in situaties waarbij het niet nodig is om onder het zonnescherm door te kunnen lopen of eronder te kunnen gaan zitten. Bij deze situaties is het uitvalscherm niet alleen praktische en betaalbare oplossing, maar ook een fraaie oplossing.

Alphasol Zonwering Amsterdam levert meerdere types van het uitvalscherm. Kenmerkend voor het uitvalscherm zijn ook de vele opties zoals speciale windvaste armen en de vele mogelijkheden als het gaat om bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.

Enkele leverbare modellen zijn

Rimini Line Napoli Line Mallorca Line Florence Line Palma Line
Duurzaam en voordelig Voor grote maten zoals 5 meter Compact en zeer sterk Ronde vormgeving en duurzaam Voor zeer grote afmetingen

De prijs van het uitvalscherm is aantrekkelijk en u bent dus verzekerd van een goede prijs - kwaliteit verhouding. Kenmerkend is de optimale bescherming tegen invallende zon, want met een uitvalscherm komt geen direct zonlicht en dus warmte binnenshuis. Ditt betekent dat u het zomers een stuk koeler in huis kunt houden en dit zorgt ervoor dat een eventuele airconditioning bijna overbodig wordt. U bespaart dan ook aanzienlijk op het gebruik van stroom. Belangrijk is te weten dat een uitvalscherm voor schaduw zorgt, maar het zicht naar buiten doorgaans niet belemmert.

Alphasol Zonwering Amsterdam biedt een grote collectie doeken met de meest uiteenlopende kleuren en dessins. U kiest niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor uitstraling. Daarbij zijn er vele mogelijkheden als het gaat om het model en de vele extra opties, kortom u kunt deze zonwering geheel naar eigen inzicht samenstellen. De prijzen van het uitvalscherm worden bepaald door meerdere factoren waaronder het model, breedte, uitval en bediening. Voor meer informatie en/of prijzen kunt u contact opnemen. Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol