.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Het uitvalscherm V110 Rimini, extra voordelig bij Alphasol Zonwering Amsterdam.

In ons assortiment vindt u diverse Verano zonweringen, waaronder ook het uitvalscherm V110 Rimini. Dit unieke zonnescherm is eenvoudig, maar wel zeer functioneel en effectief. Doorgaans wordt dit type uitvalscherm gebruikt bij kleinere afmetingen.

Dat kwaliteit niet duurder hoeft te zijn is een goede omschrijving van dit zonnescherm. De hoge kwaliteit, duurzaanheid en sterkte van dit zonnescherm zijn kenmerkend en van hoog niveau te noemen.

Indien u kiest voor de uitvoering met windvaste armen, dan kiest u voor een degelijke, doeltreffende en veilige zonwering. Uiteraard kunt u ook dit Verano zonnescherm geheel naar eigen inzicht samenstellen. Er zijn vele kleuren en dessins leverbaar als het gaat om het doek. Standaard kunt u kiezen uit vele doeken van onder ander Swela, Dickson en Verano.

De bediening van het Rimini uitvalscherm kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een handmatige bediening of een elektrische bediening. Voor welke soort bediening u ook kiest, u kiest altijd voor duurzaam gemak.

Belangrijk is dat een elektrische bediening duurzaam is en van de hoogste kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend motoren van het merk Somfy. Deze motoren behoren tot de beste ter wereld en staan garant voor langdurig gebruik.

De prijzen van een Rimini V110 uitvalscherm zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals breedte, uitval, gewenste doek en gewenste bediening. Voor een goede prijsindicatie adviseren wij u om contact op te nemen. Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol