.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonweringen Amsterdam, voor ieder rolluik.

Alphasol Zonweringen Amsterdam levert vele soorten rolluiken. Kenmerkend voor onze rolluiken is de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vanzelfsprekend zorgen rolluiken voor een veilig gevoel in huis, maar ook zijn rolluiken een uitstekende zonwering. Daarbij zijn rolluiken een extra isolatie en dragen bij aan het besparen van energie gedurende wintermaanden.

In ons assortiment vindt u meerdere modellen, welke leverbaar zijn in de meest uiteenlopende kleuren. Uiteraard leveren wij zowel handmatig bedienbare als elektrische rolluiken. De voordelen van rolluiken zijn veelzijdig.

Met tientallen jaren ervaring kunnen wij voor iedere situatie een optimale oplossing leveren. U kunt kiezen voor een basisuitvoering, maar ook speciale uitvoeringen zoals stalen rolluiken vindt u in ons assortiment.

De rolluiken van Alphasol Zonweringen bieden een veilig gevoel. Onze rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk en zorgen uiteraard voor de nodige privacy. Bij meerdere uitvoeringen blokkeren de lamellen indien ongewenst bezoek tracht het rolluik omhoog te doen, waardoor het pantser niet opgetild worden.

Qua isolatie en verduisering bieden onze rolluiken uitstekende eigenschappen. Een goede zonwering en hittewering tijdens de zomermaanden en tijdens de wintermaanden een aanvullend isolerend effect, waarmee u uiteraard ook kunt besparen op de kosten van energie.

Kwaliteit is van essentieel belang voor een lange levensduur. Daarom levert Alphasol Zonweringen Amsterdam uitsluitend de beste rolluiken met hoogstaande specificaties.  De lamellen van onze rolluiken zijn gearrêteerd waardoor onderling verschuiven of vastlopen van de lamellen onmogelijk is. Onze rolluiken zijn tevens ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers, welke zorgen voor stabiel en geruisloos op- en afrollen. Hierdoor kunt u jarenlang storingsvrij en onderhoudsvrij genieten.

Indien u kiest voor rolluiken met een elektrische bediening, dan doet een Somfy motor fluiststil en onzichtbaar het werk. De motoren van Somfy zijn bedrijfszeker en duurzaam.

De prijzen van een rolluik worden bepaald door diverse factoren. Voor meer informatie en prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol