.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonwering Amsterdam, voor alle soorten plissés.

De mogelijkheden als het gaat om plissés zijn veelzijdig. Deze uiterst doeltreffende raamdecoratie is niet alleen erg fraai, maar door de eenvoud van het systeem ook bijna onopvallend.

Er zijnn een groot aantal mogelijkheden als het gaat om de kleuren, soorten stof en uitvoeringen. Er zijn vele opties voor zowel transparante stoffen als zonwerende stoffen, maar ook zijn er vele verduisterende stoffen leverbaar. Voor specifieke situaties zijn er ook vlamvertragende stoffen leverbaar.

De grootste collectie binnen onze plissés biedt een breed scale aan kleuren en dessins in combinatie met een 25mm breedte stof. Vervolgens kunt u ook kiezen uit vele soorten stof qua eigenschappen, waaronder zeer transparant tot geheel verduisterend.

Het ontwerp van het systeem is verbluffend compact en duurzaam. Plissés zijn dan ook gemakkelijk en eenvoudig te bedienen.

Wilt u bijvoorbeeld een transparante en verduisterende plissé in één systeem, dan kunt u kiezen voor het duo systeem. Maar ook voor schuine ramen zijn er oplossingen. Geen enkele raamdecoratie is zo veelzijdig als de plissé.

In ons assortiment vindt u plissés van de merken Velux, Verano, Verosol en Zonnelux. De prijzen van plissés worden bepaald door meerdere factoren waaronder het model, breedte, hoogte, de soort stof en gewenste bediening. Voor een goede indicatie van de prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden via de website van Zonnelux