.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonwering Amsterdam, de grootste collectie lamellen.

Als het gaat om lamellen, dan biedt Alphasol Zonwering Amsterdam kunt zonder twijfel de grootste collectie. Deze populaire raamdecoratie is niet alleen zeer effectief, maar bovendien ook ook sfeervol en uiteraard aantrekkelijk qua prijs.

De mate van lichtinval en inkijk zijn regelbaar. Het duurzame mechaniek in de rails staat garant voor langdurig gebruik en is zeer duurzaam.

Alphasol Zonwering Amsterdam is dan ook de grootste leverancier van projecten in Nederland, onze lamelsystemen zult u veel tegenkomen. Onze leidende positie als leverancier hebben wij te danken aan onze vriendelijke prijzen en zeer goede kwaliteit.

Qua kleuren, dessins en uitvoeringen zijn de mogelijkheden talrijk. Er zijn honderden kleuren leverbaar, hetgeen voor iedere smaak en situatie de perfecte oplossing biedt. Maar ook zijn er meerdere mogelijkheden als het gaat om de vorm van de lamel. Er zijn gebogen lamellen of zelfs geperforeerde lamellen, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

De leverbare breedtes van de lamellen zijn 127mm, 89mm, 70mm en 52mm. Gerenommeerde merken als Verano en Zonnelux vindt u vanzelfsprekend in ons assortiment.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden of de prijzen van lamellen, neem dan gerust contact met ons op.


Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden via de website van Zonnelux