.....
Raamdecoraties
Zonneschermen 
Rolluiken
Markiezen 
Screens 
Terras Systemen 
Horren 
Besturingen 
Documentatie
Onderhoud & Reparatie 
Aanbiedingen
Contact gegevens
 

 

Alphasol Zonwering Amsterdam, voor ieder terras het beste zonnescherm.

Voor een groot aanbod knikarm terras zonnescherm bent u bij Alphasol Zonwering Amsterdam aan het juiste adres, want wij bieden u vele modellen en uitvoeringen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale zonwering voor iedere situatie, van kleine afmetingen tot zeer grote afmetingen.

Er zijn een tweetal soorten van het knikarm terras zonnescherm leverbaar, het semi-cassette model en het cassette model. Ongeacht welke model u kiest, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal.

Doorgaans wordt er beweerd dat een cassette zonnescherm noodzakelijk is voor een lange levensduur. Dit berust echter niet op feiten en dat kunnen wij met onze ervaring weten. In iedere zonnescherm leveren wij de beste kwaliteit doek en hierdoor is het niet nodig om een cassette model aan te schaffen. Wel is het aanbod qua modellen veel groter bij het cassette model, maar dan is alleen een kwestie van model en smaak. Eerlijk is eerlijk, kwaliteit hoeft niet duurder te zijn.

Een greep uit onze modellen van het knikarm terras zonnescherm:

Rhodos Line Ibiza Line Corfu
     
Balero Ipanema CannesDe keuze qua kleuren doek is enorm groot, want er zijn honderden kleuren en dessins leverbaar van de merken Citel, Dickson, Swela en Verano. Uiteraard kunt u kiezen uit effen en gestreepte doeken, met een klassieke streep of een trendy motief. Tevens bieden wij mogelijkheden als het gaat om het aanbrengen van teksten of logo's op het doek.

Indien u kiest voor elektrische bediening, dan is duurzame motor van de beste kwaliteit van groot belang. Alphasol Zonwering Amsterdam levert alleen de allerbeste kwaliteit en daarom wordt ieder elektrisch zonnescherm uitgerust met een betrouwbare en duurzame Somfy motor, waarop u een garantie krijgt van maarliefst 5 jaar. Meer informatie & voorbeelden zijn te vinden op de website van Rainbowsol